בית קדרות

להגדלת הטקסט להקטנת הטקסט
  • שמירה
    שמור

"'בית קדרות' המוגש בזה לקורא לראשונה בעברית, נחשב בעיני רבים לפסגת יצירתו של דיקנס ... בכתב אשמה חריף ומקומם, סטירי וקומי, על שיטה רצופה עוולות במשפט האנגלי, על הפוליטיקה האנגלית, ועל החברה בכלל, ממעונות הפאר של האריסטוקרטיה ועד משכנות העוני המחפיר, מראה דיקנס איזה קשר יכול להיות בין רחוקים. במרקם וירטואוזי של סבכי עלילות ועלילות משנה, הוא מכנס ומפגיש בצמתים דרמתיים שלל דמויות וטיפוסים. מתוך אלה מזדקרת דמותה של אסתר סאמרסון, שהיא גם המספרת רבים מפרקי הספר. אסתר, שהייתה חסוכת אהבה בשנות ילדותה, גדלה ונעשית אישיות מלבבת שדרכיהן של נפשות אחרות מוליכות אליה ומתכנסות סביבה. מוצאה של אסתר לא ידוע, והשאלה מי הם הוריה נעשית תעלומה מסקרנת שתוצאותיה מגיעות עד כדי מתח בלשי". -- מעטפת אחורית.

כותר בית קדרות / צ'ארלס דיקנס
תרגם מאנגלית אמציה פורת
אחרית דבר - גליה בנזימן.
מקום קשור Jerusalem (Israel)-place of publication
יוצרים נוספים פורת, אמציה (1932-2023)
בנזימן, גליה (1968-)
המרכז לספריות וספרות בישראל
מוציא לאור ירושלים : כרמל
שנה תשע"ד 2013
הערות מול השער: המפעל לתרגום ספרי מופת - מרכז הספר והספריות בסיוע משרד התרבות והספורט.
סוגה English fiction
היקף החומר 2 כרכים (כרך א-ב, 1020 עמודים)
21 ס"מ.
שפה עברית
מספר מערכת 990036117780205171

תנאי השימוש:

הפריט כפוף לזכויות יוצרים

הפריט כפוף לזכויות יוצרים. הנך רשאי לעשות כל שימוש בפריט שמותר על פי חוק. העתקה, פרסום, הנגשה באינטרנט, ביצוע פומבי, תרגום או עיבוד של הפריט עשויים לחייב קבלת רישיון מבעל זכויות היוצרים.

חובה להעניק קרדיט ליוצר/ים בכל שימוש בפריט.

אין לפנות לספרייה הלאומית לקבלת רישיון לשימוש בפריט. הספרייה הלאומית איננה בעלת זכויות היוצרים בפריט ואינה רשאית לתת רישיון לשימוש בפריט. יש לפנות לבעל זכויות היוצרים בכל בקשה לרישיון שימוש.

על המשתמש לבדוק האם קיימות מגבלות חוקיות נוספות על השימוש בפריט: חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 ודינים נוספים.

תצוגת MARC

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?