Touched by a story for children / Yechiel Spero ; illustrated by Shaya Schonfeld.
Yechiel Spero author
ספר"אנבת' ופרסי עומדים בפתח שערי השאול. אם הם וחמשת החצויים האחרים יוכלו למצוא את צד החיים של שערי המוות ולעשות את דרכם דרך כוחותיה המאיימים של האלה הנקמנית גאיה, אם פרסי ואנבת' ישרדו את אימת בית האדס, או אז יוכלו שבעת החברים לאטום את שערי המוות ולמנוע מהענקים האימתניים להעיר את האלה גאיה מתנומתה הממושכת ולהציל את כל היקר להם. אבל אם שערי המוות יאטמו כיצד יוכלו פרסי ואנבת' להימלט? אלא שאין להם ברירה. אם החצויים לא ישלימו את המוטל עליהםבזמן הקצר שנותר, גאיה וצבאותיה יתעוררו ולא ייעלמו לעולם. הסיכויים אינם טובים והמשימה נראית בלתי אפשרית" -- מן המעטפת האחורית.
| כותר |
בית האדס / ריק ריירדן תרגום - יעל אכמון. |
|---|---|
| מקום קשור |
Tel Aviv-Yafo (Israel)-place of publication |
| יוצרים נוספים |
אכמון, יעל |
| מוציא לאור |
תל אביב : גרף |
| שנה |
2014 |
| סדרה |
גרף צעיר גיבורי האולימפוס IV |
| היקף החומר |
566 עמודים 21 ס"מ. |
| שפה |
עברית |
| מספר מערכת |
990036686810205171 |
| קישורים |
תמונה קדמית (גרסה מוקטנת) תמונה אחורית תמונה קדמית |
תנאי השימוש:
הפריט כפוף לזכויות יוצרים
הפריט כפוף לזכויות יוצרים. הנך רשאי לעשות כל שימוש בפריט שמותר על פי חוק. העתקה, פרסום, הנגשה באינטרנט, ביצוע פומבי, תרגום או עיבוד של הפריט עשויים לחייב קבלת רישיון מבעל זכויות היוצרים.
חובה להעניק קרדיט ליוצר/ים בכל שימוש בפריט.
אין לפנות לספרייה הלאומית לקבלת רישיון לשימוש בפריט. הספרייה הלאומית איננה בעלת זכויות היוצרים בפריט ואינה רשאית לתת רישיון לשימוש בפריט. יש לפנות לבעל זכויות היוצרים בכל בקשה לרישיון שימוש.
על המשתמש לבדוק האם קיימות מגבלות חוקיות נוספות על השימוש בפריט: חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 ודינים נוספים.
יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?