ספר צומת

להגדלת הטקסט להקטנת הטקסט
  • שמירה
    שמור

"ספר צומת נועד להגיש ולהנגיש לציבור תלמידי החכמים את הידע, הניסיון והמדיניות שהתגבשו במשך השנים במכון צומת ומתווים את דרכו. הספר מורכב מפרקי מבוא המבהירים את עקרונות היסוד ההלכתיים של המכון, וממשיך בפירוט המוצרים השונים וההיבטים ההלכתיים והטכנולוגיים הכרוכים בהם. הספר מתאפיין בסגנון בהיר ותמציתי, ובמגמה להציג את מגוון השיטות כולו, המקורות והראיות, ולנמק את עמדת מכון צומת למעשה. מטרת הספר היא לשרת את כל הנדרשים לממשקי הלכה וטכנולוגיה שלהם ידע הלכתי בהלכות שבת וחג." -- מן הכריכה האחורית.

כותר ספר צומת : יישומים טכנולוגיים על פי ההלכה / כתיבה: הרב מנחם פרל, הרב הראל דביר, הרב מנשה צימרמן
עריכה: הרב הראל דביר
עורך אחראי: הרב מנחם פרל.
כותרים נוספים ספר צמת
צמת
מקום קשור Allon Shvut (West Bank)-place of publication
יוצרים נוספים דביר, הראל בן גד (1989- מחבר עורך)
צימרמן, מנשה (1989- מחבר)
מכון צומ"ת - צותי מדע ותורה, מחקר, ייעוץ, יישום (אלון שבות)
מוציא לאור אלון שבות : מכון צומת - צוותי מדע ותורה
שנה תשפ"ה [2024
הערות כולל מפתח.
הערת תוכן ותקציר כרך א. מושגי יסוד בהלכה וטכנולוגיה בשבת, כלי המטבח הביתי, מאור השבת, כשרות מכונות הגילוח. 376 עמודים.
כרך ב. מושגי יסוד בהלכה וכנולוגיה בשבת, מערכות חימום ומיזוג אוויר, מערכות חימום מים, מעלית, סניטריה ותברואה, מערכות שליטה ובקרה, תאורה, בטיחות וביטחון. 294 עמודים.
היקף החומר 2 כרכים : איורים צבעוניים, פקסימילים
25 ס"מ
שפה עברית
מספר מערכת 997013201783805171
קישורים תמונה קדמית (גרסה מוקטנת)
תמונה אחורית
תמונה קדמית

תנאי השימוש:

הפריט כפוף לזכויות יוצרים

הפריט כפוף לזכויות יוצרים. הנך רשאי לעשות כל שימוש בפריט שמותר על פי חוק. העתקה, פרסום, הנגשה באינטרנט, ביצוע פומבי, תרגום או עיבוד של הפריט עשויים לחייב קבלת רישיון מבעל זכויות היוצרים.

חובה להעניק קרדיט ליוצר/ים בכל שימוש בפריט.

אין לפנות לספרייה הלאומית לקבלת רישיון לשימוש בפריט. הספרייה הלאומית איננה בעלת זכויות היוצרים בפריט ואינה רשאית לתת רישיון לשימוש בפריט. יש לפנות לבעל זכויות היוצרים בכל בקשה לרישיון שימוש.

על המשתמש לבדוק האם קיימות מגבלות חוקיות נוספות על השימוש בפריט: חוק זכות יוצרים, תשס"ח-2007, חוק הגנת הפרטיות, תשמ"א-1981, חוק איסור לשון הרע, תשכ"ה-1965 ודינים נוספים.

תצוגת MARC

יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?