The picky eater and other stories / by Menucha Fuchs ; illustrations by Miri ; adapted by Shoshana Lepon and Nachum Shapiro.
Menucha Fuchs
ספר"בני לקרדה הוא פושע. הוא חוטף כלבים ומחזיר אותם לבעליהם תמורת פרס כספי. הוא גם משתמש בכלבים כדי לרגל אחרי צה"ל. לילה, גיבורת הספר "יום בלי לילה" היא כלבת טוי פודל שחורה כמו הלילה, שמיקה ואביה קנו לגבי, אמה, בתמורה שתפסיק לעשן. לילה וחברה החדש, הכלב העזוב החכם והאמיץ שנמצא אצל בני לקרדה, מגלים את מזימותיו ומחליטים לצאת למרדף כדי ללכוד אותו ולהסגיר אותו למשטרה. הם מגייסים לעזרתם גם את מיקה, אביה דוד ואלכס החייל הבודד. האם למרות הסכנה יצליחו ללכוד את בני לקרדה? ומה יהיה גורלם של הכלבים החטופים". -- מהכריכה האחורית.
כותר |
לילה במרדף אחר בני לקרדה / אורית רינגל אמיר איורים: ליאורה גרוסמן עריכה: יעל שכנאי. |
---|---|
כותרים נוספים |
Chase after Benny Lakerda / Orit Ringel Amir |
מקום קשור |
Ramat Gan (Israel)-place of publication |
יוצרים נוספים |
גרוסמן, ליאורה, 1966- (מאייר) |
מוציא לאור |
גבעתיים : רימונים תל אביב : משכל הוצאה לאור |
שנה |
2016 |
הערות |
מנוקד. |
סדרה |
סדרת קוראים צעירים |
היקף החומר |
120 עמודים, 1 עמוד לא ממוספר : איורים 21 ס"מ. |
שפה |
עברית |
מספר מערכת |
990038835320205171 |
קישורים |
תמונה קדמית (גרסה מוקטנת) תמונה אחורית תמונה קדמית |
תנאי השימוש:
איסור העתקה
יתכן שאסור להעתיק את הפריט ולהשתמש בו עבור פרסום, הפצה, ביצוע פומבי, שידור, העמדה לרשות הציבור באינטרנט או באמצעים אחרים, עשיית יצירה נגזרת של הפריט (למשל, תרגום, שינוי היצירה או עיבודה), בכל צורה ואמצעי, לרבות אלקטרוני או מכני, ללא הסכמה מראש מבעל זכות היוצרים ומבעל האוסף.
לבירור אפשרות שימוש בפריט, יש למלא טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים
מידע נוסף: הפריט עשוי להיות כפוף לזכויות יוצרים ו/או לתנאי הסכם.
אם לדעתך נפלה טעות בנתונים המוצגים לעיל או שקיים חשש להפרת זכות יוצרים בפריט, אנא פנה/י אלינו באמצעות טופס בקשה לבירור זכויות יוצרים
יודעים עוד על הפריט? זיהיתם טעות?